Ingen musikk uten dans!

Det høres kanskje paradoksalt ut , men når jeg går igjennom tøffe perioder i livet, så trenger jeg å danse. Den følelsen man får av å slå av alle tanker, alle bekymringer og bare være tilstede her og nå i øyeblikket. Men det var alltid noe som stoppet meg. Jeg husker at jeg sto foran speilet og beveget hoftene som en typisk stiv, Norman. Men det verste var den stemmen inni hodet mitt som sa at jeg kunne danse. Hva om noen så meg igjennom vinduet? Jeg burde ta noen dansetimer først, men det hadde jeg ikke råd til akkurat da.

Hva er det som holder deg tilbake fra drømmen din?

Dans deg fri

Redningen ble når jeg fant forbrukslån igjennom Centum som gav meg mulighet til å melde meg på Afrikans dans. Jeg ser på dette som en invistering i mental og fysisk helse. Det er ingen grunn til bekymring når det gjelder støtte eller lån til å leve ut kreative drømmer. Om du alltid har drømt om å ta dansetimer , eller oppnå noe spesielt hvor penger er det eneste som har holdt deg tilbake , er det på tide å søke om hjelp.Det er få der ute som stiller opp på slik måte som centum.no gjør.

Trenger du støtte til å realisere din drøm ?

Har du alltid hatt en drøm som aldri har vært mer enn akkurat bare en drøm grunnet manglende ressurser? Det er ikke alt en kan oppnå helt alene rett og slett. Det er slikt at til tider så kan sannheten kan være overveldende, men jeg anbefaler at du sjekker ut nettsiden deres for muligheter til å ta lån med lav rente. Du kan også få hjelp ved å trykke på “Chat med oss” nederst i høyre hjørnet.