5 ting for å ligne popidolet ditt

Når det gjelder stil og klasse, kommer kjendiser først i tankene til de fleste. Utseendet og moten deres kan passe til flere anledninger. Enten du ønsker å gjøre en make-over, endre stil eller kle deg ut til et kostymeball, er det å etterligne en kjendis et flott alternativ som kan oppnås på flere måter.

Vi skal se på 5 ting for å ligne popidolet ditt som har akkurat den stilen du også leter etter.

1.Kropp og helse

Man ser ofte en stor forskjell på popartister fra de er helt ferske til de har fått noen år på baken. Fra å være ustelt og dvask, så blir de plutselig hotte foto-objekter på alle medier. De får god hjelp av personlige trenere, men også av kirurgi. Tennene blir hvitere, huden blankere og bysten større. Mange velger eksperttjenesten fra https://motiva.health/no/ for dråpeformede implantater som perfeksjonerer utseende.

2.Fokus på klær

Det er mye klær kan gjøre som ikke https://motiva.health/no/ kan. Ikke bare få fram formene dine på en perfekt måte, men også skape deg din egen merkevare. Men det er ikke sikkert du har råd til klærne som popidolet går med. Et tips kan være å sjekke secondhand butikkene eller bruktsalg. Her kan mye spennende dukke opp klær som passer perfekt til et kostyme popidolet er kjent for.

3.Få sminketips av eksperten

Popidolet går fra en grå mus til en fargesprakende kjendis på et blunk. Med stylister og medhjelpere er det ikke rart de får det til. Resultatet blir helt unikt, og skaper et bilde av popidolet som en gudinne. Med sminketips fra eksperten kan du likevel komme langt med foundation, leppestift og en markør. Gå for en enklere løsning som likevel får fram elementene som er viktig. Velg en toner som passer perfekt til din hudfarge.

4.Frisyrer som er anvendelige

Det er spennende å leke med frisyren. Men det kan også være frustrerende. Ikke forsøk deg på de aller mest elleville frisyrene til dine idoler, men velg noen som både oser klasse og særpreg. En tidløs frisyre vil alltid kunne kombineres med sminke, klær og mote.

5.Holdning og attitude

For å bli som popidolet ditt, så må du øve på holdningen og attituden. Men selv om du har et popidol du vil identifisere deg som, så kan du også skape din egen stil. Holdning sier noe om dine meninger, mens attitude er en måte å takle omverden på. Ikke skap dem uten å tenke over hvordan du vil fremstå.