Ymse

Ting å ta med på festival

Du har mye å se frem til når du skal på festival, men det er visse ting du bør forberede deg på. Maksimer festivalopplevelsen ved å ta med deg nyttige ting. Det kan være alt fra et sikkert mobildeksel fra Nudient eller støvletter. Når du kommer beredt, så er du klar for det meste på festival.

Sikre tingene dine

Når du skal på festival tenker du sol og stemning. Det du ikke må glemme er at det kan begynne å regne og plutselig bli litt kjølig. Da er det viktig å pakke med seg bagasje, hvis du blir over flere dager ved for eksempel telting. Først bør du sørge for å ha sikret verdisakene dine. Gjerne sikre dem på deg med en midjeveske eller lignende som kan settes tett på kroppen din. Ha selvsagt et godt deksel på mobilen din med for eksempel Nudient. Ønsker du flere design med Nudient, så gå for noe som passer din stil. Et godt deksel er med på å beskytte mobilen din mot eventuelle støt og smuss. Bagasje som skal etterlates, bør sikres med en hengelås bare i tilfelle. Det skader ikke å bare ha det hengende på bagasjen i tilfelle.

Tenk praktisk

Det er smart å tenke praktisk ved å ha med seg praktiske ting. Noe som er irriterende, er når mobilen går tom for strøm. Ta derfor med deg en god powerbank som kan redde deg fra kjipe situasjoner. Ha med deg et engangskamera til å sikre minner fra festivalen. Den trenger ikke strøm og den tar flotte bilder. Du kan ikke dra på festival uten solbriller. Den er praktisk og skjermer deg fra en påtrengende sol. Glem ikke solkrem eller pudder med solfaktor. Det er kjip å bli solbrent, så smør deg godt inn selv når det er overskyet. En minivifte kan også være praktisk å ha med. Den tar lite plass og kan kjøle deg ned innimellom artistene. Skaffer du deg en med vannbeholder, har du vind og vann å kjøle deg med med. Best av alt, den har du plass i rumpetasken. Ørepropper er nødvendig med så mye lyd, som kan gå utover hørselen. Spar på hørselen og ta med deg ørepropper. Er det plagsom, kan du skaffe deg ørepropper med snor. Disse kan du ha hengende rundt halsen når du ikke trenger dem i ørene. Været kan ganske raskt snu, så vær forberedt med en egen regnponcho som du får plass til i rumpetasken. Disse fungerer som vanlige regnjakker og kan fint brukes igjen. De er ganske romslige, så ikke noe som vil sjenere deg når du skal nyte musikken. Noe som alltid er viktig å ha med seg er penger. Du kan enkelt få bruk for det på mat, drikke og merch. Husk på å forberede et noenlunde budsjett. Det gjør det enklere for deg å planlegge, slik at du unngår spontane kjøp. Til sist og ikke minst: ta med deg et godt humør! Her skal du nyte minneverdige stunder med andre.